Preduzeće “Norax Group” d.o.o. osnovano je pre više od 11 godina i od prvog dana je zastupnik američke firme Wayne Dalton koja je lider u svetu u proizvodnji i prodaji garažnih vrata.

U svom asortimanu imamo:

  • Garažna vrata bez izolacije WayneMark 8000, naš najprodavaniji proizvod, gotova, američka vrata za individualne garaže u kojima nema grejanja ili zajedničke garaže do rezidencijalnih visina i širina, sa garancijom 10 godina.
  • Garažna vrata sa izolacijom, debljine 3cm, Thermogard 9600, americka, gotova, rezidenciona vrata sa garancijom 10 godina.
  • Panelna vrata za individualne i zajednicke garaže, rezidencioni program. Vrata se izrađuju od Nemačkih ili Italijanskih panela, debljina 4.2cm.
  • Industrijska vrata izrađujemo od Nemačkih i Italijanskih panela, sa ili bez ventilacionih površina, sa ili bez prozora. Veoma vodimo računa da sva industrijska vrata imaju sigurnosne kočnice,….


Automatika koju koristimo uz garažna vrata su:

  • LiftMaster motori, čiji smo zastupnici za teritoriju Srbije i Crne Gore od prvog dana. LiftMaster Chamberlain je Nemačka fabrika motora svetskog renomea, samim tim poznata po kvalitetu svojih proizvoda.
  • “Bios” automatika, motori visokog kvaliteta i pristupačne cene.


Preduzeće “Norax Group” d.o.o. u svakom trenutku ima dovoljno veliki lager da izađe u susret svim nasim važnim i velikim klijentima sa kojima poslujemo dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo. Obezbeđujemo sve rezervne delove kao i razumno brz izlazak na teren kad god je to potrebno, sto našu referentnu listu čini više nego zavidnom.

Mreža distributera širom Srbije čini svaki grad jednako dostupnim kao i Beograd, gde je sediste preduzeća. Pazljivo biramo nase saradnike koji će kao i mi voditi racuna o zadovoljstvu klijenata kao i profesionalnom pristupu svakom od njih.

Naš glavni cilj je zadovoljan klijent, bilo da se radi o velim građevinskim preduzećima, bilo da je kupac privatno lice. Trudimo se da izađemo u susret svima koliko je u našoj moći.

Dugogodišnje prisustvo na našem tržištu rezultat je profesionalnog odnosa prema klijentima, prepoznatljivog kvaliteta proizvoda, koji garantuju dugotrajnost i sigurnost garažnih vrata.

Posetite nas ili kontaktirajte i uverite se da smo u samom vrhu proizvodnje i prodaje garažnih vrata i automatike u Srbiji.


Design by NormaReclamare
decorative stone