Aluminijumske ograde i gelenderi

 

Aluminijum kao materijal za izradu ograda i gelendera nedovoljno je zastupljen na našem tržištu, prvenstveno zbog toga sto vlasnici objekata kao i građevinske firme i arhitekte nemaju dovoljno iskustva sa ovim materijalom, pa prednost daju inoxu ili prohromu.

Aluminujum kao materijal ima sve estetske i kvalitativne odlike i za najluksuznije objekte, ali po daleko povoljnijoj ceni.

Aluminijumski elementi dozvoljavaju kombinovanje po želji i najzahtevnijih kupaca. Sve vrste ograda, ograda za terase, balkonske ograde, ograde za francuske prozore, gelenderi za stepenice, spoljašnji gelenderi, nadstrešnice, i jos mnogo toga je od aluminijumskih elemenata sada moguće napraviti po pristupačnoj ceni, ne gubeći na kvalitetu.

Aluminijumski profili mogu biti eloksirani ili plasificirani, u srebrnoj boji (visoki sjaj) ili u inox boji, matiran eloksiran aluminijum itd. Profile odlikuje pored niske cene dug vek trajanja, lako održavanje, nerđajuće osobine materijala.

Aluminijum se može kombinovati sa staklom ili drvetom što daje svojejvrsni estetski pečat vašem objektu.

Sve vrste aluminijumskih profila su uvek dostupne na našem lageru.

U slučaju oštećenja bilo kog dela ograde ili gelendera, moguća je laka i brza zamena oštećenog dela, bez potrebe da se menja cela ograda ili gelender.

01
01

02
02

03
03

04
04

05
05

06
06

07
07

08
08

09
09


Design by NormaReclamare
decorative stone